Diensten

Bij NCNP Marketing werken we niet met een vooraf afgebakend portfolio. Wel hebben we een overzicht gemaakt met mogelijke diensten die van nut kunnen zijn voor uw onderneming:

  • Koude acquisitie

Wanneer wij overtuigd zijn van de waarde die uw onderneming kan toevoegen aan andere ondernemingen of consumenten, kunnen wij koude acquisitie voor u verrichten.

Omdat wij streven naar 100% tevreden klanten hoeft u alleen te betalen wanneer wij daadwerkelijk nieuwe omzet voor u gerealiseerd hebben.

Prijs: 10% van de nieuw gerealiseerde omzet.

“No Cure No Pay”

  • Promotiefilms

Via de universiteit hebben wij de beschikking over professionele opname- en montage apparatuur. Hierdoor is het mogelijk om voor een bijzonder lage prijs een promotiefilm voor u te ontwikkelen.

Wilt u een promotiefilm met een nog professionelere uitstraling? Dan laat u de film ontwikkelen door onze volledige, professionele filmcrew met ervaring bij o.a. Pauw & Witteman en Phillips.

Vanzelfsprekend maakt u pas kosten wanneer u overtuigd bent van de waarde die de film voor uw onderneming op kan leveren.

“No Cure No Pay”

  • Hardcopy promotiemateriaal

Wij zijn er van overtuigd dat wanneer wij uw wensen over uw promotiemateriaal hebben ontdekt in een gesprek, wij een product kunnen leveren dat precies aansluit op uw behoeften.

Wij laten het eindproduct aan u zien en dan beslist u zelf of u het wilt kopen en gebruiken. Bovendien bepaalt u zelf hoeveel u betaalt.

Prijsrange:

150 – 250 Euro per product

“No Cure No Pay”

  • GAP Analyse

Veel ondernemers denken dat hun eigen product of dienstverlening perfect is. Na afronding van een GAP-analyse blijkt echter vaak dat er op veel punten nog verbetermogelijkheden zijn.

Bent u benieuwd welke verbeterpunten voor uw onderneming aan het licht komen?

Als er geen verbeterpunten uit de analyse komen, hoeft u niets te betalen. Anders bepaalt u zelf hoeveel u betaalt.

Prijsrange:

150 – 250 Euro

“No Cure No Pay”

 
Volg ons hier: volg ons op Twitter volg ons op Facebook volg ons op LinkedIn