Visie

NCNP focust zich in haar strategie op drie belangrijke peilers waarmee het zich probeert te onderscheiden van de bestaande markt:

NCNP strategie

  • Reduce

kosten: Via de universiteit hebben wij gratis toegang tot professionele filmapparatuur, een edit studio, het statistische verwerkingsprogramma SPSS, alle versies van het Marketing Scales Handbook van de American Marketing Association en de meest recente, academische artikelen. Omdat wij werken vanuit locaties als Seats2meet en de universiteit hoeven wij bovendien geen vaste lasten voor huisvesting aan u door te rekenen.

  • Raise

flexibiliteit: Wanneer u in de loop van het onderzoek of project denkt dat het nuttig kan zijn om (koers)wijzigingen door te voeren, hebben wij het daar graag met u over. Administratiekosten of een doorberekening van extra uren zult u dan ook niet bij ons tegenkomen. Een 9 tot 5 mentaliteit is bij ons ook niet bekend, het komt ons vaak juist goed uit om ook ’s avonds en in het weekend aan uw project te werken.

  • Eliminate

risico: Onze filosofie is dat u nooit kosten aan ons mag maken als u niet tevreden bent over het geleverde resultaat. We zullen daarom pas een prijsafspraak met u maken als u overtuigd bent van het nut die de werkzaamheden voor uw organisatie op gaan leveren. U zult dus ook nooit kosten doorberekend krijgen voor een oriënterend gesprek.

Benieuwd wat NCNP Marketing voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.
 
Volg ons hier: volg ons op Twitter volg ons op Facebook volg ons op LinkedIn